Organisten

Geplaatst op: 29 januari 2010

Twee organisten dragen sinds de oprichting in 2004 zorg voor de koorbegeleiding van mannenkoor Harpe Davids: Harm Beens en Jan Koster.

Harm BeensHarm Beens (1980) begon op 7-jarige leeftijd met orgelles. Momenteel krijgt hij les van Peter Eilander in Apeldoorn. Hij is bestuurslid van stichting Vox Humana en van stichting Selectief, die onder meer de jaarlijkse Psalmzangdag organiseert.

 

 

 

 

Organist Jan KosterJan Koster (1963) volgde een aantal jaren bij Zwolse Stedelijke Muziekschool het vak orgel waarbij Aart van Beek en Lucas Lindeboom zijn leermeesters waren. Later werd de studie bij Willem Hendrik Zwart in de Bovenkerk van Kampen voortgezet.

Samen met koorlid Bernard van Dieren, maken Harm Beens en Jan Koster deel uit van de muziekcommissie van Harpe Davids en zijn verantwoordelijk voor het samenstellen van het repertoire.