Uitnodiging zangavond Leeuwarden

Geplaatst op: 13 april 2011

Orgel LeeuwardenDV vrijdag 15 april 2011  hoopt Harpe Davids  te zingen in de Grote- of Jacobijnenkerk te Leeuwarden.  Harpe Davids is uitgenodigd door de Evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeenten in Leeuwarden om mee te werken aan een Passie/Paasavond in deze monumentale kerk.

Voor Harpe Davids is het de eerste keer om te mogen zingen in deze prachtige, historische Jacobijnenkerk te Leeuwarden.  Evangelist S. de Visser heeft de algehele leiding op deze avond en zal een korte meditatie verzorgen.  Harm Beens en Jan Koster zullen het zeer fraaie Müller-orgel uit 1727 bespelen in de koorbegeleiding en samenzang.

‘Leeuwarden’ is voor ‘Genemuiden’ niet onbekend. Elk jaar verspreiden tientallen jongeren uit Genemuiden rond de kerstdagen huis-aan-huis evangelisatiefolders in de Friese hoofdstad. Verder zijn diverse vrijwilligers bij toerbeurt aanwezig op het Inloophuis van de Evangelisatiepost.

Deze zangavond begint 20.00 uur.

Wij nodigen u/jou graag uit om te komen zingen en te luisteren in Leeuwarden.

Namens mannenkoor Harpe Davids

Henk Altena, voorzitter
Dominic van Dieren, secretaris