Harpe Davids – Een vertrouwde klank

Geplaatst op: 6 september 2011

Minne VeldmanGoede voornemens in september? Voeg je bij mannenkoor Harpe Davids onder leiding van Minne Veldman. Harpe Davids is inmiddels uitgegroeid tot een respectabel mannenkoor in de regio Genemuiden. Harpe Davids vertolkt vertrouwde klanken van psalmen en geestelijke liederen in diverse bewerkingen.
Zingen bij Harpe Davids wordt als verrijkend en inspirerend ervaren. Samen zingen van geliefde psalmen en bekende geestelijke liederen geeft erkenning en herkenning.
Goede voornemens in september van Harpe Davids? De agenda voor het seizoen DV 2011/2012 is bijna klaar. Kijk maar even mee: In december een kerstuitvoering in de Grote Kerk van Hasselt. Een psalmzangavond in maart. ‘Leeuwarden’ verwacht ons ook weer in de Jacobijnenkerk (maart) voor de Evangelisatiepost. Inmiddels hebben we contacten gelegd met een héél bekend mannenkoor voor een gezamenlijke uitvoering ergens ‘in den lande’. Dus…
Dirigent Minne Veldman verwacht u/jou tijdens een open repetitieavond op DV maandag 12 september om 20.00 uur in de grote zaal van de Jachin en Boaz kerk.
Harpe Davids: Een vertrouwde klank