Extra open avond bij Harpe Davids

Geplaatst op: 13 januari 2012

Mannenkoor Harpe Davids mag terugzien op een goede belangstelling bij zijn open repetitieavond op maandag 9 januari jl. De afgelopen week kwam er van diverse kanten het verzoek om een extra open repetitieavond te beleggen. Op DV maandag 23 januari bent u opnieuw van harte uitgenodigd bij Harpe Davids.

Veel leden sloten zich in 2011 aan bij Harpe Davids, onder leiding van Minne Veldman. Een koor dat in de regio wijde bekendheid geniet door het zingen van psalmen met bovenstem en andere geestelijke liederen.

Mannenkoor Harpe Davids kent op dit moment geen ledenstop. De koorleden van Harpe Davids ontmoeten u/jou graag op maandagavond 23 januari om 20.00 uur in de Jachin en Boaz kerk van de Gereformeerde Gemeente in Genemuiden!