Repetitieavond in Pieter Zandt Scholengemeenschap

Geplaatst op: 27 januari 2012

Mannenkoor Harpe Davids organiseert op DV maandag 6 februari 2012 een repetitieavond in de Pieter Zandt Scholengemeenschap in IJsselmuiden. Uit onderzoek is gebleken dat er vanuit Kampen, Grafhorst en IJsselmuiden veel belangstelling is voor het mannenkoor.

Met deze repetitieavond in IJsselmuiden wil het bestuur van Harpe Davids een hand uitstrekken naar belangstellenden uit de genoemde woonkernen. Zo kunnen zij op een vrijblijvende manier kennismaken met het bekende mannenkoor uit Genemuiden.

De oefenlocatie voor deze avond is het gebouw van de Pieter Zandt Scholengemeenschap in IJsselmuiden.

‘Qua patet orbis’ (Zo wijd de wereld strekt). Bij Harpe Davids kan de zangliefhebber uit de wijde omgeving terecht. Het zingen van de bovenstempsalmen, het zingen van de psalmen van David en het zingen van de liederen Sions, Harpe Davids beoefent deze zang.

Om 20.00 uur staan de deuren van Pieter Zandt Scholengemeenschap voor u open!

Van harte welkom!