Psalmzangavond, 3 maart 2012

Geplaatst op: 3 maart 2012

D.V. zaterdag 3 maart 2012 is er een Psalmzangavond in de Jachin en Boaz kerk in Genemuiden, met als thema de bekende regel uit Psalm 92: ‘Laat ons de rustdag wijden met psalmen tot Gods eer.’ Er zal medewerking worden verleend door mannenkoor Harpe Davids uit Genemuiden, mannenkoor Rehoboth uit Klaaswaal en de Bovenstemgroep uit Genemuiden.

Organist Arend Booij draagt zorg voor de begeleiding van de samenzang, waarbij veel psalmen met bovenstem zijn opgenomen. Harm Beens en Arjan Kuiper verzorgen de koorbegeleiding.

De aanvang voor deze inmiddels traditionele Psalmzangavond is 19.00 uur.

Er  wordt een collecte gehouden voor  de Stichting O.G.O. (Ondersteuning Gereformeerd Onderwijs in Oost – Europa) en voor de onkosten. De algehele leiding berust bij ds. C. Hogchem en dhr. Stark (voorlichter) zal een korte toelichting geven op het werk van de Stichting O.G.O.

De toegang is vrij. Allen van harte welkom!