HARPE DAVIDS – Een vertrouwde klank

Geplaatst op: 12 september 2012

Goede voornemens in september? Voeg je bij mannenkoor Harpe Davids onder leiding van Minne Veldman. Harpe Davids is inmiddels uitgegroeid tot een respectabel mannenkoor in de regio Genemuiden. Harpe Davids vertolkt vertrouwde klanken van psalmen en geestelijke liederen in diverse bewerkingen.

Zingen bij Harpe Davids wordt als verrijkend en inspirerend ervaren. Samen zingen van geliefde psalmen en bekende geestelijke liederen geeft erkenning en herkenning.

De goede voornemens van Harpe Davids in september? De agenda voor het seizoen 2012/2013 is bijna klaar. In december een kerstuitvoering in de Grote Kerk van Hasselt. Een psalmzangavond in maart. ‘Leeuwarden’ verwacht ons ook weer in de prachtige Jacobijnenkerk.

Dirigent Minne Veldman verwacht u/jou op DV maandag 17 september om 20.00 uur in de grote zaal van de Jachin en Boaz kerk in Genemuiden tijdens een open repetitieavond.

Harpe Davids: een vertrouwde klank!

Harpe Davids Open Repetitieavond