Kaarten jubileumconcert van V.R.C.L.

Geplaatst op: 11 maart 2013

St. Joriskerk in AmersfoortEen muzikale ervaring in de zojuist gerestaureerde St. Joriskerk in Amersfoort. Naast Harpe Davids zal het Nederlands Christelijk Symphonisch Orkest van zich laten horen. Tevens is het door velen gewaardeerde jongerenkoor Jigdaljahu uit Barendrecht van de partij. Voor de begeleiding zullen professionele musici zorg dragen: Lennart Morée (piano) en Marco den Toom (orgel). Al met al een prachtige affiche! Tijdens deze avond zal ook een cheque worden overhandigd aan st. Ontmoeting ter ondersteuning van het mooie werk van deze stichting. Om deze avond (samen met de vele steun van sponsoren) mogelijk te maken, maar tevens een mooie bijdrage aan st. Ontmoeting te kunnen leveren wordt van de bezoeker een bijdrage gevraagd. Om het ook voor gezinnen in onze achterban mogelijk te maken het concert te bezoeken, zal de toegangsprijs per gezin maximaal € 15,- bedragen.
Via het formulier op onze site kunt u uw kaarten bestellen (alleen regio Genemuiden), deze worden in de week voorafgaand aan het concert bij u thuis bezorgd door een van onze leden. De betaling zal tijdens de bezorging à contant dienen te gebeuren.