Harpe Davids geeft concert in st. Joriskerk te Amersfoort

Geplaatst op: 13 maart 2013

GENEMUIDEN – Mannenkoor Harpe Davids uit Genemuiden verleent op D.V. 6 april 2013 haar medewerking aan het Jubileumconcert van de reformatorische zakenvereniging V.R.C.L. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van deze vereniging wordt er in de st. Joriskerk te Amersfoort een jubileumconcert gehouden.

Naast Harpe Davids zal het Nederlands Christelijk Symphonisch Orkest van zich laten horen. Tevens is het door velen gewaardeerde jongerenkoor Jigdaljahu uit Barendrecht van de partij. Voor de begeleiding zullen professionele musici zorg dragen: Lennart Morée (piano) en Marco den Toom (orgel).  Al met al een prachtige affiche! Tijdens deze avond zal ook een cheque worden overhandigd aan st. Ontmoeting ter ondersteuning van het mooie werk van deze stichting. Het concert begint om 19.30 uur in de st. Joriskerk.

Om deze avond (samen met de vele steun van sponsoren) mogelijk te maken, maar tevens een mooie bijdrage aan st. Ontmoeting te kunnen leveren wordt van de bezoeker een bijdrage gevraagd. Om het ook voor gezinnen mogelijk te maken het concert te bezoeken, zal de toegangsprijs per gezin maximaal € 15,- bedragen.  Via deze link kunt u tot 21 maart a.s. uw kaarten bestellen (alleen regio Genemuiden), deze worden in de week voorafgaand aan het concert bij u thuis bezorgd door een van onze leden. De betaling zal tijdens de bezorging à contant dienen te gebeuren.

Harpe Davids in Hasselt