14 november nieuwe website online

Geplaatst op: 14 november 2014

Onze nieuwe website is online! Een nieuw uiterlijk en meer functionaliteit was nodig. Met deze site hopen we u in de toekomst beter te kunnen informeren. Ook biedt de nieuwe site meer mogelijkheden om informatie te plaatsen die van belang is voor onze leden.  Op de nieuwe site vind u ook een foto/video pagina waar we regelmatig beeldmateriaal van uitvoeringen en andere activiteiten zullen plaatsen. De nieuwe site is responsive en dus ook geschikt voor mobiele apparaten

De webshop is nog niet helemaal klaar en is daarom op de site nog niet te vinden. Binnenkort zal de webshop gereed zijn zodat u gemakkelijk, online onze nieuwste CD’s kunt bestellen.

Wij wensen u veel kijkplezier en mocht u na het bezoeken van onze site enthousiast geworden zijn en zin hebben om ook eens mee te zingen; u bent van harte welkom.